Søg på ASGI.DK

Erik oplevede det fattige Afrika på tætteste hold og har nu startet sit eget lille fodboldprojekt i Gambia

Læs Eriks beretning

Se billeder fra Gambia

Vi hjælper Erik med at få samlet fodboldstøvler og tøj af enhver slags til drengene i Gambia. Hvis du har fodboldstøvler, der er lidt slidte eller som ikke passer mere, så kan drengene i Afrika bruge det. Ligeledes med både almindeligt- og fodboldtøj af enhver slags.

Fodbold foreningen har sat en kurv op, hvor i man kan lægge sit bidrag, så kom forbi og glæd nogle Afrikanske fordbolddrenge.

Hvis du vil donere direkte til Erik eller har et større parti du gerne vil donere, så kan du kontakte Erik direkte på tlf. 92 26 70 70.

U8 drenge. Fra venstre: Max, Magnus M., Alexander, Magnus S., Tobias, Rasmus, Federik, Malte og ThomasPå en overskyet, men tør, sommerdag spillede fodbolddrengene årgang '07/'08 i søndags det afsluttende medaljestævne i forårets DGI turnering. Med en flot slutplacering på 44 point, langt over holdene længere nede på listen, fik de alle overrakt en velfortjent bronzemedalje.

Turneringen, der i dette forår bestod af intet mindre end fem stævner, blev startet med lidt usikre fødder, men blev afsluttet meget overbevisende med tre sejre, en uafgjort og en enkelt tabt.

Der blev udvist særdeles gode takter med energiske angribere, samspil på midtbanen, tæt forsvar og et næsten lukket mål, så trænere og forældre kan være rigtigt stolte.

På billedet fra venstre: Max, Magnus M., Alexander, Magnus S., Tobias, Rasmus, Frederik, Malte og Thomas. Asbjørn og Oskar var desværre syge.

Please publish modules in offcanvas position.