Fødselsdag på Rulleskøjter PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   

ASGI Rollers logoDer er ikke mulighed for at booke fødselsdag i hallen som tidligere !!

Hvis man ønsker at holde fødselsdag i hallen, så er der stadig mulighed for det, men uden at booke/reservere plads. Det vil sige at man bare kommer derud med risiko for at der er andre der har samme tanke ;-)  Det er ikke muligt at sætte borde sammen, da vi skal have plads til alle.

Cafeteriet er åbent med mulighed for køb af mad, drikke og slik til rimelige priser og vi værdsætter meget hvis i støtter dette !!
Det er igen i denne sæson, at rulleskøjteafdelingen selv bemander cafeteriet.

 

Det koster selvfølgelig stadig 40 kr. pr. barn som betales ved indgangen.

Det er tilladt at medbringe kage og pynt. Vi har ikke service og lign. Såfremt børnefødselsdagen ønsker slik, mad eller sodavand kan dette købes selv af børnefødselsdagen i cafeteriet.


Det er tilladt at medbringe egne rulleskøjter, og så sætter vi gaffatape på bremsen, når i kommer (den sorte bremse laver mærker). Det er et krav for at måtte køre i hallen.

Der er ofte frivillige hjælpere fra ved 10.50 tiden, så de kan komme ind og gøre klar. (Der kommer mange besøgende kl. 11.00 så det er måske en ide´ at invitere til kl. 11.15/11.30).

Vi henstiller til, at fødselsdagene slutter senest kl: 14.30 - eftersom erfaringen viser, at afhentning af fødselsdagsbørn samt oprydning tager lang tid. Rulleskøjteafdelingen lukker kl: 15.00 hvorefter alle forlader hal og cafeteria.

Senest opdateret: Søndag, 10. september 2017 05:51