Velkommen til Alsønderup Fodbold

Alsønderup Fodboldafdeling tilbyder fodbold for de fleste børn, både for drenge og piger.

Vi har to seniorhold, old-boys hold samt vores veteraner, som spiller i Veteran 2 rækken.

Vi spiller fodbold hele året, enten på græs omkring klubhuset på Baunevej 10 eller indendørs på Kulsviergården.
Se træningstider, holdoversigt, trænere med mere via vores links.

Med Venlig Hilsen Alsønderup FodboldafdelingTøjindsamling for Gambia PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Rieva   

Erik oplevede det fattige Afrika på tætteste hold og har nu startet sit eget lille fodboldprojekt i Gambia

Læs Eriks beretning

Se billeder fra Gambia

Vi hjælper Erik med at få samlet fodboldstøvler og tøj af enhver slags til drengene i Gambia. Hvis du har fodboldstøvler, der er lidt slidte eller som ikke passer mere, så kan drengene i Afrika bruge det. Ligeledes med både almindeligt- og fodboldtøj af enhver slags.

Fodbold foreningen har sat en kurv op, hvor i man kan lægge sit bidrag, så kom forbi og glæd nogle Afrikanske fordbolddrenge.

Hvis du vil donere direkte til Erik eller har et større parti du gerne vil donere, så kan du kontakte Erik direkte på tlf. 92 26 70 70.

Senest opdateret: Fredag, 16. oktober 2015 06:06
 
U8 drenge tager bronzemedaljen i forårets DGI turnering PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Rieva   

U8 drenge. Fra venstre: Max, Magnus M., Alexander, Magnus S., Tobias, Rasmus, Federik, Malte og ThomasPå en overskyet, men tør, sommerdag spillede fodbolddrengene årgang '07/'08 i søndags det afsluttende medaljestævne i forårets DGI turnering. Med en flot slutplacering på 44 point, langt over holdene længere nede på listen, fik de alle overrakt en velfortjent bronzemedalje.

Turneringen, der i dette forår bestod af intet mindre end fem stævner, blev startet med lidt usikre fødder, men blev afsluttet meget overbevisende med tre sejre, en uafgjort og en enkelt tabt.

Der blev udvist særdeles gode takter med energiske angribere, samspil på midtbanen, tæt forsvar og et næsten lukket mål, så trænere og forældre kan være rigtigt stolte.

På billedet fra venstre: Max, Magnus M., Alexander, Magnus S., Tobias, Rasmus, Frederik, Malte og Thomas. Asbjørn og Oskar var desværre syge.

Senest opdateret: Mandag, 22. juni 2015 14:20