Skumtennis 2016/2017 PDF Udskriv Email
Skrevet af Charlotte Sommerfeldt   

2016/2017: 

Skumtennis er sjov motion søndag formiddag

 

Opskriften på en god søndag starter med skumtennis i Kulsvierhallen fra 10-12.

 

Skumtennis er højt tempo, sved på panden og masser af sjov motion. Og så er det en god måde at holde tennisformen ved lige. 

 

Spillet foregår på en badmintonbane med nettet trukket ned i tennishøjde. Vi har 5 baner til rådighed. Bolden er en skumbold, der er let og hård, så den hopper som en tennisbold men er meget lettere at slå til. Så alt er ligesom ude på tennisbanen, blot er banen mindre og tyngden i spillet er ikke så voldsom. 

 

Resten er rigtig tennis; det betaler sig at slå de rigtige slag og man kan lære at slå dem uden at få ondt i armen. Forhånd, baghånd, ned i knæ, se på bolden og spil den derhen, hvor modstanderen ikke står. Hvor svært kan det være? Faktisk ret svært og ret hårdt.

 

Boldbeherskelsen er nemmere. Det giver langt flere gode slag, hvor man får sendt bolden derhen, hvor man ønsker den. Derfor er det uanset dit niveau nemt at føle sig som en god spiller, alle kan opleve at spillet lykkes.

 

 
arrangementer 2017 PDF Udskriv Email
Skrevet af Charlotte Sommerfeldt   

2017 sæsonen:

 

Et nyt tiltag:

Efter vores familiesucces med skumtennis på Kulsviergården i vintermånederne,

fortsætter vi med SPIL OG LEG HVER SØNDAG FRA KL. 09.00-12.00, hvor man blot kan møde op og deltage, men man skal regne med, at man spiller indbyrdes med hinanden børn og voksne og kan også hygge med diverse andre form for spil ( Air Hockey, bordtennis ). Er der opbakning kan dette også

fortsætte f. eks. i  juli måned.TØSETRÆF OG TARZANTRÆF prøver vi at slå sammen til et FÆLLESTRÆF, og det første er planlagt

til tirsdag den 13. juni kl. 18.00, idet åbent spil så udgår ! 


Åbent spil eller fællesspil er hver tirsdag fra kl 18 til 20.

Alle seniorer er velkomne til at komme og spille, vi spiller på kryds og tværs, og her er det muligt for medlemmerne at få spillet med andre og lære andre spillere at kende. Nye medlemmer har mulighed for at træffe aftaler om spil.

Tovholder er Margit (tlf 40473780)

 

Standerhejsning 

er søndag den 23. april kl 9.30. 

Vi starter med fælles morgenbord og herefter standerhejsning og spil. 


Sidste tilmelding onsdag den 19. april til Margit tlf. 40473780

Derefter åbning af banerne og fælles spil og hygge. Alle er velkomne. Skulle vejret drille kan vi hygge med air hockey og bordtennis.

 

Igen i år er vi med i TENNISSPORTENS DAG DEN 29. APRIL KL. 14.00, 

hvor ikke-medlemmer kan komme og prøve at spille tennis. Margit og Lis vil være til stede og hjælpe dem, der vil prøve at spille tennis. Så hvis I kender nogen, der vil prøve at spille, så giv denne besked videre !!HUSK vi har ketchere og bolde til udlån.

 

 

Vel mødt til sæson 2017
Senest opdateret: Mandag, 17. april 2017 16:25